Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε η ΔΗΜΤΟ Ναυπακτίας της Νέας Δημοκρατίας

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε το βράδυ του Σαββάτου η ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στο Κτήμα Σίνης στην Ναύπακτο. Πλήθος κόσμου και στελεχών από ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δένδιας , οι βουλευτές

Αιτ/νιας κ. Καραγκούνης και κ. Σαλμάς, οι πολιτευτές κ. Λιβανός, κ. Φεύγας , κ. Μπόκα,κ.Σακαρέλη,ο δήμαρχος Θέρμου κ. Κωσνταντάρας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Τσόλκας , ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Παπαθανάσης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκης , οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Τσουκαλάς και κ. Γκίζας ,ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου κ. Τσιχριτζής , ο περιφερειακός διοικητής της Π.Υ. κ. Γεωργακόπουλος , ο διοικητής της Π.Υ. στο νομό Αιτ/νιας κ. Μπόκας, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι με τον κ. Φαρμάκη στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κ. Σκληρός , κ. Σταυροπουλος και κ. Σύψας καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΔΗΜΤΟ.
Η εκδήλωση η οποία ξεκίνησε με την κοπή της Βασιλόπιτας δεν θα μπορούσε να μην έχει και πολιτικές ομιλίες αφού πρώτα η κ. Κοτρολού , η κ. Κατσίκα και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Τσερπέλης έκαναν έναν σύντομο χαιρετισμό και διάβασαν ανακοινώσεις στελεχών της ΝΔ που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν. Στην συνέχεια το λόγο πήρα οι δύο βουλευτές κ. Σαλμάς και κ. Καργκούνης καθώς και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Δένδιας.